Emorfiq - e-commerce řešení pro 21. století. Umožňuje reagovat na potřeby, které dnes ještě neznáte.

6.8.2018
« Zpět na výpis článků

Náš příběh začal, podobně jako u jiných, s vývojem běžných e-shopů. Postupem času se ukázalo, že by klienti uvítali řešení, které pokryje většinu jejich potřeb již hotovými moduly a nebudou jej přítom muset každých pár let měnit.

Proto jsme se rozhodli vyvinout e-commerce platformu, která bude růst spolu s jejich businessem a zároveň se bude přizpůsobovat aktuálním technologickým inovacím. 

Vznikl tak Emorfiq, unikátní e-commerce systém s morfní architekturou. Cesta to rozhodně nebyla snadná. Dostat věci tam, kde dnes jsou, nám zabralo 15 let práce a sbírání zkušeností. Dnes máme v týmu 19 skvělých profesionálů a z Emorfiq je ucelený ekosystém, který sestává ze tří produktů:

K dispozici je tak základ o 450+ funkcích prověřených praxí, na kterých lze stavět e-commerce projekt jakékoliv velikosti. 

Více o e-commerce platformě emorfiq.


#ecommerce #eshop #B2B #B2C #marketplace #ERP #CMS #digitalinfrastructure #emorfiq #digitaltransformation

Josef Berger a Matěj Mrázek, základatelé firmy emorfiq

I s vámi můžeme vytvořit něco skvělého

emorfiq skvěle slouží velkým i menším firmám, a hlavně roste spolu s jejich businessem. Jakmile jednou váš online prodej jede na emorfiq, nemusíte se obávat, že budete muset systém znovu měnit. A nebudete ho muset vyměnit, ani když přijdou nové verze technologí, na kterých emorfiq běží. emorfiq vás podpoří i v růstu na zahraničních trzích, při propojování na marketplaces, ale i v kombinaci B2B a B2C.

Buďte o krok napřed

Přihlašte se k odběru tipů na zvýšení výkonu a efektivity e-commerce od nás.