Jak se na e-shopu vypořádat s produktovými informacemi od různých dodavatelů.

1.4.2023
« Zpět na výpis článků

Pokud pracujete s produkty od různých dodavatelů, pak pravděpodobně řešíte, aby produktové informace byly na vašem e-shopu pro zákazníka sjednocené. Srovnatelné informace o jednotlivých produktech jsou důležité při orientaci v nabídce na e-shopu a také pro předávání produktových dat do dalších kanálů.

Úprava dat často znamená obrovské množství manuální práce a ručních kontrol. Tak jako jiné věci, lze i tuto činnost do velké míry automatizovat.

Slouží k ní systém na správu a údržbu produktových informací. Tzv. #PIM (z anglického Product Information Management) je postaven na 4 základních procesech:

  1. Shromáždění informací
  2. Konsolidace
  3. Obohacení
  4. Distribuce

V Emorfiq jsme se tento problém rozhodli vyřešit jednou provždy a vyvinuli vlastní unikátní systém ePim. Jeho úkolem je hlídat kompletnost a správnost vašeho produktového katalogu. Od základu jej přitom stavíme pro ty největší e-shopy v ČR. Systém tak umožňuje rychle upravovat informace napříč produktovým katalogem. Hromadně a bez chyb.

Co dále?

#ecommerce #eshop #B2B #B2C #ERP #CMS #digitalinfrastructure #emorfiq #digitaltransformation #PIM

I s vámi můžeme vytvořit něco skvělého

emorfiq skvěle slouží velkým i menším firmám, a hlavně roste spolu s jejich businessem. Jakmile jednou váš online prodej jede na emorfiq, nemusíte se obávat, že budete muset systém znovu měnit. A nebudete ho muset vyměnit, ani když přijdou nové verze technologí, na kterých emorfiq běží. emorfiq vás podpoří i v růstu na zahraničních trzích, při propojování na marketplaces, ale i v kombinaci B2B a B2C.

Buďte o krok napřed

Přihlašte se k odběru tipů na zvýšení výkonu a efektivity e-commerce od nás.