Špatná data vedou ke špatným objednávkám. Co s tím?

1.3.2023
« Zpět na výpis článků

Objednávka na zboží, které už dávno nemáte. Nebo ještě hůř. Objednávka na zboží za staré, nižší ceny.

Tohle jsou situace, které ve svém e-shopu určitě nechcete řešit. Přitom se to stává a nikdo z vašich spolupracovníků ani IT firmy vám není schopen vysvětlit, jak je možné, že e-shop vůbec takovou objednávku akceptoval. 

Kde hledat zakopaného psa? Příčinou jsou nejčastěji špatná nebo neaktuální data, která v e-shopu zůstala.  E-shop totiž komunikuje s celou řadou dalších interních i externích systémů. Průšvih nastává ve chvíli, kdy výměna dat mezi nimi nefunguje spolehlivě. Informace, které pak zákazník vidí na e-shopu, vůbec nemusí odpovídat aktuální situaci. 

Tento problém v Emorfiq řeší unikátní integrační platforma Dirigos. Ta ošetřuje nejčastější neduhy integrací. Je přitom napojená na desítky systémů používaných v e-commerce.

Co dále?

#emorfiq #ecommerce #eshop #B2B #B2C #ERP #CMS #digitalinfrastructure #digitaltransformation #integration

I s vámi můžeme vytvořit něco skvělého

emorfiq skvěle slouží velkým i menším firmám, a hlavně roste spolu s jejich businessem. Jakmile jednou váš online prodej jede na emorfiq, nemusíte se obávat, že budete muset systém znovu měnit. A nebudete ho muset vyměnit, ani když přijdou nové verze technologí, na kterých emorfiq běží. emorfiq vás podpoří i v růstu na zahraničních trzích, při propojování na marketplaces, ale i v kombinaci B2B a B2C.

Buďte o krok napřed

Přihlašte se k odběru tipů na zvýšení výkonu a efektivity e-commerce od nás.